Vi har hittat 30 sätt att behaga vem som helst idag. En bit om dagen – och goda gärningar kommer att pågå i en månad. Upprepa cykliskt, 12 gånger om året.

Dela detta

Känslor. Bättre positivt. Men förresten, alla verkliga och omedelbara – detta kommer att ge en person möjlighet att känna en informell attityd till honom och ge en anledning att tala ut som svar.

Av rådet. Om du inte har en kan du åtminstone berätta hur du skulle agera på jakt efter en lösning. Uttrycket ”Jag skulle vara på din plats. »Förtrollande läkning.

När. En vän berättar återigen om parkering på jobbet och erkänner att hon bröt hela huvudet, vem skulle ta barnet till cirkeln? Be henne lämna cirkeln på dig – i slutändan kommer du att behöva hjälpa till på ett liknande sätt. Antagandet att ”alla är skyldiga mig” och ”jag har många problem” är mycket stark hos de flesta av oss, och under en begränsad tid är det en av behandlingsmetoderna att tvinga oss själva att betrakta någon annans problem som viktigare än våra egna och en mycket framgångsrik..

Hjälp

Fysiskt. Ja, du är ett ömtåligt exemplar av det svagare könet. Men kanske låter din längd eller fysiska form dig göra något som ligger utanför ett barns eller en äldre mammas kraft. Häng slutligen de tvättade gardinerna, sänk ner cykeln nerför trappan eller ta en tur med någon annans barn i hissen, som inte kommer att åka med honom ensam på grund av hans för låga vikt.

Intellektuellt. Vad du vet (på jobbet eller har bemästrat dig som en hobby) är värdefull information för någon. Din sociala krets omfattar förmodligen också mångskolade och professionellt engagerade människor. Var inte lat att ställa frågor från ett område där de är välbekanta för att hjälpa någon annan från sin omgivning..

Väsentligt. Det enklaste, om du har förmågan att göra det .

Ge

Sak. Din, om någon har uttryckt girig glädje, och du är varken varm eller kall från henne. Eller om du vet var du ska köpa samma. Och jag, till exempel, kommer ihåg att min lillasyster fördes bort av photoshop, så snart jag befinner mig i en bokhandel, kommer jag definitivt att köpa henne en självstudiehandbok med bilder. Hon frågade inte – men av sin entusiastiska ton när jag pratar om det känner jag att det kommer att vara till stor hjälp för henne.

Smeka. Från ett leende och en varm kysk kram till den mest exotiska erotiska massagen – beroende på adressat.

Tro på dig själv. Det finns aldrig för mycket av det. Stöd någon i deras beslut, försäkra att allt är i deras händer – så är det vanligtvis fallet. Acceptera lugnt de ”fruktansvärda nyheterna”, infektera berättaren med känslan av att inget särskilt hemskt händer, och föregå med gott exempel.

Dela

Sorg. Distrahera inte, underhålla, undervisa eller trösta. Bara för att vara där när någon är tätt.

Middag. Ibland behövs så lite för att en person ska känna att du bryr sig om honom..

Ett ansvar. Ta på dig någon annans skyldighet, en del av ansvaret för misslyckande i alla fall, istället för att använda en anklagande ton: istället för ”Om du skickade in dokument tidigare, kan vi redan vara i Paris!” – bara ”Jag är antagligen skyldig för att jag inte påminde dig om detta tidigare … Tja, inte skrämmande, Paris – det går ingenstans”.

Att uttala

”Tack”. Skönheten i detta ord är att det kan sägas till nästan alla och nästan ständigt..

”Jag är ledsen / jag förlåter dig”. Som en sten från dina axlar.

”Jag älskar dig”. Av någon anledning är människor så ordnade att de inte accepterar den här frasen en gång för alla. ”Jag gillar inte bioyogurt” / ”Jag är allergisk mot penicillin” är ett givet och obestridligt faktum för andra. Med ”kärlek” på ett annat sätt. Om du sa detta igår kommer ingen att ge upp ytterligare försäkran att detta gäller idag..

Att visa

Uppmärksamhet. Har vänner och familj födelsedagar cirkulerat i din planerare? Bra, det finns inget äckligare att glömma på din födelsedag. Och cirkla nu över de datum då något viktigt ska hända för den person som du kommunicerar med – om du har semester (”Har du redan packat dina väskor? / Tja, hur lyckades du stanna på det hotellet?”) förfaranden. Något! Du är inte en robot, och det är helt naturligt att du ibland kan glömma bort något. Du kommer själv gärna att ställa rätt fråga vid rätt tidpunkt..

Tack. Bättre offentligt – effekten fördubblas. Ja, det är inte så läskigt att säga hela frasen istället för ett kort ”Tack”: ”Katya, tack för att du hittade bilderna till min artikel. De är precis vad jag ville ha ”.

Deltagande. Öka dosen uppmärksamhet till förmån för den person som är täckt av den svarta strimman. Ett par extra samtal och enkla textmeddelanden är ett sätt att muntra upp honom och inte låta honom drunkna i ensamhet.

Skapa en

Mästerverk. Kulinariska. Epistolary. Musikalisk. Konst. Allt för att ägna det åt någon du bryr dig om. Ibland är en korv i en deg ett riktigt mästerverk, så var inte rädd för att försöka och skynda dig inte att skriva ner dig själv som medelmåttighet..

Ordning. Av kaos. Tro mig, det gläder ögat för de flesta. Och ögat är en integrerad struktur i kroppen.

Humör. Vad ska du tända ett par doftljus ”precis så”? Under en kväll, överge regeln att äta i köket och servera soffbordet med eleganta tallrikar framför TV: n med sin älskade Xzibit.

Säga

Skämt. Den enda rättfärdigandet för en skäggig anekdot kan vara att den exakt träffar samtalsämnet..

Sanningen. Eller halv sanning. Eller vad du vill vara sant. Informationens status (listade alternativ) måste rapporteras till respondenten. Ja, det låter retande ”Jag väntar på dig i duschen.” Men ibland inte mindre retande ”Hur skulle jag vilja vara med dig i samma själ. ”. Tills du talar dina tankar högt är de ett mysterium för andra. Och varför spara dessa hemligheter om de kan behaga någon just nu.

Nyheter. Om du blir medveten om något som är viktigt för en person nära dig (och du lätt kan bidra till detta med moderna kommunikationsmedel), informera honom omedelbart. Att passa in i människans vardag, i vad han lever med är en subtil konst som lönar sig med uppriktig tacksamhet och disposition gentemot dig.

Ge en möjlighet

Hävda dig själv. Det här är vad du gör när du tålmodigt väntar på att en man ska hitta sin väg och vara tyst. Även om du redan har rest på kartan tre hundra gånger – trots allt är du helt bekant med den.

Tala ut. För de flesta människor, när de är på toppen av att uppleva någon form av känslomässig oro, kommer samma råd att fungera: vänta. Se hur händelser kommer att utvecklas, svalna för att ta en nykter titt på dem, vänta på nya fakta eller reaktioner hos dig själv. Detta råd är så enkelt att det inte ens behöver formuleras – låt bara din vän svara dig i telefon..

Larva sig. För att du inte ”skriker” och inte drar i dig, kommer både ett barn och en vuxen vara tacksamma för dig. Några. Det hände så att andras irrationella beteenden oftast uppfattas som ett omotiverat hot mot vår egen komfort och säkerhet. Därför är det ganska svårt att få uppmuntran från någon för tomfoolery och nyckfulla – ge det till dig, så kommer du att se hur lätt det verkligen är och hur smittsamt.

Lära

Något att göra. Min mamma är extatisk över mina körlektioner och jag kommer aldrig att glömma mannen som lärde mig att visa ett dumt trick – alla mina vänner varje gång ber om att visa det om och om igen.

Optimera. Potatisskalaren är en riktigt hälsosam sak. Och beskär i Photoshop är mycket bekvämare Copy + Paste. Har du kollat ​​själv? Sprid din kunskap till alla de som det på något sätt kan beröra – var inte girig.

Se bra. Det är möjligt att lära ut detta till någon enbart genom exempel och uttrycka varje positiv liten sak som kommer upp i ditt sinne. Det är användbart att komma ihåg hur vacker solnedgången kan vara, att vara glad att du gick i spårvagnen och tacka ödet för det faktum att kefir i din stormarknad är fräsch hela tiden.