Ja, ja, nästan alla hans hemligheter är förknippade med ett intimt liv …

Yulia Sinyutina

Undervisar psykologi, energi och andliga metoder.

När älskare börjar leva tillsammans lär de sig mycket intressanta saker om varandra. Många, inte alla. Var och en av dem har sitt eget hemliga territorium, ett hemligt rum. Det är strängt förbjudet för en annan person att komma in dit. Och om en tjej kan lagra något i sitt hemliga rum, gömmer killar vanligtvis ungefär samma uppsättning i det..

I samråd jobbar jag mycket inte bara med tjejer utan också med män. I allmänhet gäller nästan allt som män inte är redo att dela med sina hjärtdamer uteslutande sex..

Så, 7 saker som din man inte kommer att erkänna för dig …

1. Han föreställer sig ibland en annan när han har sex med dig

Intimitet med en imaginär skönhet ger en man en ny flykt av fantasier och diversifierar sitt kön. Det skulle vara fel att säga att varje man syndar i denna fråga, men vanligtvis är det inte ovanligt för det starkare könet. Om detta händer är det osannolikt att mannen vill dela denna information med dig, och han kommer att göra rätt..

2. Han fantiserar om vackra främlingar som passerar förbi

Återigen, inte alla män vill ha detta och inte alla män tänker ständigt bara på sex. Men de flesta män kan inte ignorera antalet vackra flickor. Och olika tankar kan komma till män.

Kvinnor drömmer ibland om nya skor och handväskor. Och män drömmer ibland om intimitet med en okänd skönhet. Det är bra om dessa tankar bara förblir fantasier. Det är osannolikt att en man kommer att berätta om dessa fantasier..

3. Han fantiserar om din flickvän.

Gillar du din flickvän? Troligtvis, ja, annars skulle du inte vara vän med henne. Din man kanske gillar henne också. Och när en man gillar någon tjej kan han åtminstone en sekund föreställa sig hur han skulle ha sex med henne.

Om din man tänkte på detta kommer han inte att berätta för dig. Och försök inte ställa honom provocerande frågor om detta ämne. I verkligheten kommer han med stor sannolikhet aldrig att tillåta sig sådana ”friheter”. Om han är smart och om han verkligen älskar dig.

4. Han skulle vilja ha en trekant

Trekantsex är en mycket vanlig manlig fantasi. Det är troligt att du intar den centrala platsen i denna fantasi, men förutom dig kan det lätt vara en annan främling. Detta är inte en anledning att börja vara misstänksam mot alla. Lämna mannen sin fantasis territorium.

Man vet aldrig vem som kan föreställa sig vad eller kanske inte alls. De kommer inte att berätta om detta ändå, eftersom det här är den femte manliga hemligheten..

5. Han njuter av självtillfredsställelse.

Enligt statistik gör 90% av könsmogna män detta. Det är mycket troligt att din man inte är något undantag. Det är inget fel med det. Och det kan verkligen inte betraktas som förräderi. Dessutom är många kvinnor väl medvetna om att deras man med jämna mellanrum tillfredsställer sig själv. Men män föredrar att inte prata om det. Låt oss lämna den här första hemligheten i herrens hemliga rum.

6. Han hade avslappnad sex på sidan

Fram till denna punkt har vi bara pratat om din mans fantasier. Men om din man hade riktigt sex på sidan är det osannolikt att detta faktum blir ämnet för en avslappnad konversation med dig vid frukosten.