Stanna, lägg bort din telefon och läs den här artikeln.

I en tid av informationsteknologi har kommunikation fått en del av spelet. När du sitter ensam med en dator, kryper ofta olika tankar i våra huvuden, och vi börjar tänka: kanske skriva till en person som så många trevliga minnen är förknippade med?

Så varför är det ibland bättre att inte gå tillbaka till det förflutna??

1. Begränsa ökande känslor

Du kanske inte saknar personen utan de känslor som du upplevde när du kommunicerade med honom och kärlekens tillstånd viagra super active. I det här fallet vill du troligen känna dig lycklig igen i ett par minuter. Om du skriver ett meddelande och inte upplever de gamla känslorna blir du besviken. Så tänk noga om du behöver det innan du kommer med en anledning till kommunikation..

2. Ge inte ditt ex ytterligare en anledning att vara lycklig.

Tänk dig att du skickade ett brinnande tal med en kärleksförklaring och en ursäkt för allt du gjorde. Om de inte svarar kan din stolthet drabbas och riskerar att hamna i depression. Men din ex-pojkväns självkänsla kommer definitivt att öka, för eftersom du skriver till honom, och inte han till dig, är det ingen tvekan – han är perfekt, och du drömmer fortfarande om att vara bredvid honom.

3. Gör det till en regel: att säga alla de viktigaste sakerna personligen

Om du tror att förhållandet kan återlämnas är det osannolikt att ett själlöst textmeddelande hjälper dig. Bättre att prata med din före detta älskare en mot en. Det är fortfarande osannolikt att du kommer att kunna förmedla ditt kärleksfulla utseende även med hjälp av uttryckssymboler. Chanserna att han kommer att vara intresserad av ord skrivna av dig i en känsla är mycket liten. Men garantierna för att han kommer att kunna motstå din feminina charm är mycket mindre.

4. Kom ihåg: en man bör ta det första steget.

Även om du är väldigt proaktiv och din älskade hjältinna Tatiana Larina, bör du inte skriva till din älskade först. Bättre att vänta ett tag. Kanske tål han inte separationen från dig och kommer att ringa. Det är en annan fråga om du har blivit den skyldige i spottet, men i det här fallet är det dock bättre att inte skynda dig att be om ursäkt utan att bedöma situationen lugnt. Kanske är det för det bästa att allt blev så?

5. Kom ihåg varför du gick av

Om du slog av förhållandet, gick något definitivt fel. Har du blivit förolämpad eller förrådd, eller fick du sällan gåvor och komplimanger? Eller kanske är han bara en lat person eller en miser?

Även om du inte var initiativtagaren till upplösningen, tänk noga, kanske du hade en anledning att avsluta detta förhållande. Försök att komma ihåg bristerna i din före detta halvdel oftare. Det här är en stor motivation att inte skriva eller ringa honom..

6. Analysera ditt huvudmotiv

Varför är du så frestad att skriva till ditt ex? Kanske är du bara uttråkad? Håll dig upptagen. Anmäl dig till exempel för en pool eller fitness. Planera din dag så det finns ingen tid kvar för ånger från upplösningen..

7. Undvik sidotryck

”Alla flickvänner är med killarna, och jag är ensam,” tänker du själv. Dessutom fyller vänner bränsle på elden: ”Hur är det med Fedya? Gick inte upp? Du var ett så vackert par. ” Naturligtvis, i det här fallet börjar du känna dig ensam. Försök att se på situationen från andra sidan: du är inte övergiven, men fri och du överväger värdiga kandidater för att erövra din hand och ditt hjärta.

8. Kontrollera informationen

Om du hör rykten om att din före detta älskare fortfarande är ensam, skynda dig inte att tro på dem, utan kontrollera den här informationen noggrant. Annars kan du komma in i en besvärlig situation. Till exempel skrev en av mina bekanta, efter att ha fått veta att hennes ex-pojkvän går igenom en svår skilsmässa från sin nya utvalda, till honom. Och nästa dag fick jag ett samtal från den unge mans lagliga fru. Det visade sig att killen inte ens tänkte på att bli skild och var ganska glad i äktenskapet. Jag tycker inte att det är värt att återberätta en meningsfull och inte särskilt trevlig konversation mellan två damer..

9. Bli av med falska illusioner

Tror inte att om en kille lurade på dig, så var det första och sista gången. Troligtvis kommer han att uppfatta din önskan att återuppta kommunikationen som godkännande av hans handlingar. Så om det verkar för dig att du kommer att kunna omforma personen helt för dig själv, så är det här fåfänga förhoppningar, och detta gäller inte bara brist på lojalitet utan även eventuella negativa egenskaper och vanor hos din ex-pojkvän..

10. Var inte självisk

Visste du att många killar, efter att ha gått sönder, lade sina tjejer på svartlistor på sina telefoner och sociala nätverk? De vill bara inte dras över bagateller. Även om du bodde hos din tidigare älskare i varma vänliga relationer, bör du fortfarande inte missbruka hans vänlighet och vända dig till honom med olika förfrågningar från serien: hjälp med reparationer eller flytta soffan. Med ett sådant beteende riskerar du att förstöra ditt förhållande till en person som brukade vara så nära och kära för dig..