Att bryta upp är mycket smärtsamt och kvinnor agerar inte alltid rätt när de försöker komma igenom det..

1. Blockera inte omedelbart ex

Det finns bara tre goda skäl att hålla kontakten: delade barn, husdjur eller egendom. Men om såret fortfarande är friskt, är det inget fel med episodiska kontakter..

2. Att hålla sina tillhörigheter längre än nödvändigt

Om ex behövde den här tröjan eller de fula skorna skulle han ha tagit dem så fort han flyttade. Att lämna hans grejer hemma gör dig bara värre..

3. Kom med ursäkter för att träffas

Till exempel biljetterna du köpte för några månader sedan till premiären av en ny film, som du aldrig vill missa. Gå, försök bara inte göra det till ett datum!

4. Diskutera samma situation med vänner många gånger.

De lyssnar naturligtvis på dig för att du är kär för dem. Men de kommer att bli mer nöjda med det ögonblick då du själv blir uttråkad av det här ämnet, eftersom detta kommer att innebära att du är på väg till återhämtning..

5. Skicka meddelanden till ex

Alla vet att varje gång du mailar ditt ex lägger det till tre månader i läkningsprocessen..

6. För beroende av online dating

Det finns för mycket betoning på självkänsla, men det betyder inte att du inte ska försöka höja den. Se bara till att du gör det utan några hälsorisker..

7. Tillbringa för mycket tid på gymmet

Allt är bra med måtta, men om ett löpband hjälper dig att sova, är det bättre än att plåga dig själv med minnen och ångrar fram till morgonen..

8. Sluta ta hand om sig själva

Naturligtvis, med ett brustet hjärta, behöver du inte klä dig varje dag och hålla dig i god form. Men när depressionen passerar, kom ihåg alla slags manikyr, pedikyr och höjdpunkter som hjälper dig att snabbt komma i linje..

9. De publicerar många inlägg om sitt nya liv på sociala nätverk

Naturligtvis vill du att han ska se hur mycket han har tappat. Detta är inte den ädlaste, men förståeliga önskan. Det viktigaste är att inte överdriva det..

10. Hatar sina nya flickvänner

Svartsjuka är ett tecken på självtvivel, men när ditt hjärta värker av längtan är det en helt normal känsla. Försök inte att följa eller följa ditt ex: hans personliga liv berör dig inte längre..

11. Letar efter en ny partner

Uppenbarligen vill du inte dumpas hela tiden. Detta kommer dock sannolikt att hända om du blir för ihärdig i ett nytt förhållande för tidigt. Koppla av och ha kul, gör inte kärlek till hårt arbete, råder Tankekatalogen.

12. Gläd dig inte över möjligheten att vara ensam

Ensamhet är inte ett straff. Gör ditt oberoende liv så trevligt att du är villig att dela med det bara för de mest exceptionella människorna. (Det är dock okej om du känner dig hemsk just nu.)

13. Tittar för många TV-program

Naturligtvis är det därför som serien uppfinns: att hjälpa oss att fly från allt när vi skadades. Men ibland måste du koppla ifrån dem för att till exempel göra en herdspaj.

14. Ring ex för att rensa förhållandet

Tyvärr hjälper detta sällan återhämtningsprocessen, och de förra är skickliga på att undvika situationer som orsakar dem obehagliga känslor. De enda som går med på detta är de som gillar att dramatisera sina liv, men du behöver dem inte..

15. Hoppas att ex kommer att ändra sig

Människor med ett brustet hjärta tar ofta tag i något sugrör. Till exempel för ordet ”nu” i frasen ”Nu kan jag inte fortsätta relationen”, i hopp om att allt efter ett tag kommer att förändras. Men veckor och månader går, och han har fortfarande inga planer på att återvända. Moral: om de säger att detta är slutet, tro det och lämna.