Förstå varför du associerar dig med den här personen.

Att bli kär i någon och vara i närheten är en av de bästa sakerna som kan hända i livet. Vi tillbringar tid med personen vi tycker är fantastisk, dagdrömmer om honom när det inte finns. Vi delar med denna person mål, ambitioner, drömmar. Till slut vänder vi oss till honom när något går fel. Vi känner att den här tiden är den bästa i livet och vi förstår vad kärlek är. Eller inte?

Trots detta förhållande och dina intima stunder, tycker du att du vill ha någon annan? Känner du dig ibland olycklig och missnöjd? Motvilja personen du bor med?

Om du känner dig obekväm med det förhållande du befinner dig i, måste du kanske fråga dig själv: varför är du i det här förhållandet? Varför associerar du dig med den här personen? Kanske håller du på det av fel skäl? Vi har valt 10 skyltar med vilka du kan utvärdera ditt ”varför”. Och om någon av dessa orsaker visar sig vara den som du träffar en kille för, ompröva ditt förhållande. Det borde inte finnas någon annan anledning än att älska honom av hela ditt hjärta.

1. Perfekt sex

Ingen kan skylla dig för detta. Att hitta den perfekta partnern i sängen är inte lätt. Du måste ha din egen kemi, din egen smak, du har samma våglängd. Så när du hittar någon som skakade din värld är det svårt att låta honom glida iväg. Men låt oss vara ärliga: har du kemi utanför sovrummet? Kan du ha samtal som inte inkluderar säng? Om du inte har något annat som du kan njuta av tillsammans, lurar du dig själv till att tro att det här förhållandet är mer än bara sex..

2. Du vill göra ditt ex svartsjuk

Att vara övergiven av någon du bryr dig om är en av de värsta känslorna i världen. På ett eller annat sätt vill vi hämnas den smärta som orsakats. Men att använda en annan person för detta och skada honom redan är i grunden fel. Han bryr sig verkligen om dig och du fuskar på honom.

3. Du kan ha sex när du vill

Är det inte därför sexleksaker uppfanns? Idag finns det många sätt att behaga dig själv med ett enkelt tryck på en knapp, och det finns fler och fler skäl att inte använda en annan person bara för att tillfredsställa dina önskningar. Människor är inte leksaker som ska användas och kasseras när de inte längre behövs..

4. Vill du ha barn nu, eller så klickar klockan

Detta torterar inte bara kvinnor utan också män. Många i 20- och 30-talet fokuserade på sin karriär eller studier, medan andra ägnade sin ungdom till underhållning. Och nu insåg vi att den ”rätta” tiden för att starta familj är slut och vi måste ha tid att hoppa in i åtminstone den sista vagnen. Därför accepterar de det första erbjudandet de stöter på och går nerför gången. I det här fallet spelar det ingen roll om de är kär. Men är det familjen du vill bygga? Att bo med någon som du knappt kan bära och uppfostra barn som aldrig kommer att se känslor av sann kärlek från sina föräldrar?

5. Du måste konsolidera din inriktning

Vi lever i en svår värld och ibland motsvarar inte människor den livsstil de lever. Inte alla män är atletiska, muskulösa alfa-män och kvinnor är hertiginnorna i Cambridge. Därför har vissa människor frågor som kryper in: spelar den här personen för ett annat lag? Och för att bevisa att de är felaktiga träder vissa in i relationer blindt. Men på så sätt tillåter du helt enkelt andra människor att krypa in i ditt personliga liv. Och det gäller inte andra! Var nöjd med vem du är och sluta tänka på vad andra säger om dig.

6. Du vill känna dig attraktiv

Åh, det är särskilt svårt att uthärda semestern ensam. Någon får choklad och vykort på Alla hjärtans dag, men du är ingenting … Och då kan släktingar hjälpa till med sina frågor: ”Tja, varför är du fortfarande ensam, vad är det för fel med dig?” Men förstå att ingå ett förhållande för att hävda din attraktivitet och ”marknadsvärde”, kommer du inte att bli av med problemet. Detta kommer att undergräva din självkänsla ytterligare. Du kommer bara att visa att du bara är värdefull när du är en del av ett par..

7. Du har varit i detta förhållande för länge, och det är redan meningslöst att bryta det

Vissa par som har varit i ett förhållande under mycket lång tid har blivit så bekväma att de inte omedelbart kan förstå att de har slutat älska sin partner. De är engagerade i samma verksamhet, lever i samma rutin och inser inte att detta är en lugn och brist på framsteg. De ser inte att de har tappat respekten för varandra och därför inte kan ge kärlek och frihet utan hålla fast vid varandra bara för bekvämlighet..

8. Du har inte haft ett förhållande för länge.

Du känner att dina kugghjul börjar rosta och det är dags att gå ut. Det är en rolig sak. Det finns ingen skada i att ha fantastisk sex med någon och få kugghjulen att snurra med ny kraft. Men se till att börja med att du och din partner har samma våglängd. Och om du vill att det ska vara avslappnat borde det vara så. Men låt honom inte tänka att detta är en del av någon speciell koppling, om det faktiskt inte är det..

9. Du vill bevisa att du kan åta dig

Du har varit ensam för länge, eller tvärtom, bytt killar som handskar, att även din familj och dina nära vänner tycker att du inte kan åta dig med någon annan än dig själv. Och nu vill du bevisa för dem att de har fel. Men att ingå ett förhållande endast för engagemangets skull är att förstöra syftet. Du borde vilja ha detta inte för att se hur mycket du kommer att kunna ”hålla andan”, utan för att du har träffat en så underbar man att du bara vill spendera tid med honom och ta hand om honom.

10. Det är trevligt när någon bryr sig om dig

Det är inget fel med att någon ska ta hand om dig. Men du bör också ta hand om den här personen, känna igen hans behov och inte bara dina. Och om det här är en enkelriktad gata där du kräver vård av en annan person och du själv vägrar att göra ansträngningar, bör detta förhållande inte existera. Släpp honom, låt honom vara med någon som får honom att känna sig speciell, som han förtjänar det.