Medan värdinnorna inte var hemma grävde tre främlingar i sina personliga tillhörigheter och försökte ta fram ett psykologiskt (och inte bara) porträtt av ägarna med den allmänna situationen och inredningsdetaljerna generisk cialis. Några av mäns slutsatser visade sig vara helt utom kontroll av kvinnlig logik.

Julia Kurysheva, 31 år

Chef för representantkontor för School and Image Consulting Studio First Impressions (UK).

Jag är inte värdinna, men jag kan laga lite av det italienska köket. Ilya gissade mycket om mig (inklusive tricket med spegeln) – till och med förvånande, för han är ganska ung. Mitt jobb gör att jag kan resa mycket. Jag älskar Afrika, men jag tränar orientaliska metoder. Jag hyr en lägenhet och tjänar samtidigt pengar för mitt eget hem. Jag gjorde interiören i alla fem rum efter min smak. Nyligen uppträdde en älskad man i mitt liv … I tre år har jag lärt mina klienter att använda externa symboler för att uppnå sina mål. Och jag undrade hur de skulle dechiffrera mig.

Ilya, 27 år, affärsman. 9/10.

Endast en erfaren kvinna, 36–37 år, kunde göra en sådan inredning i en lägenhet. Det finns många ljus här, vilket betyder romantisk natur. Hon vilar sig borta från civilisationen – till Thailand, Afrika, Indien, Vietnam … Ibland händer det i Milano – att köpa kläder, för en modevecka eller vart flickorna annars går. Åh, hur många DVD-skivor av Sex and the City! Hon är en ensam affärskvinna som associerar sig med en av hjältinnorna. En skiva med ”Dom-2”? Troligtvis är hennes aktiviteter relaterade till TNT eller showbusiness. Hon arbetar hemifrån eftersom hon har ett så rymligt kontor och har en ledande position. Hon har redan tjänat sin miljon! Och helt av sig själv! Ser ut som Meryl Streep från The Devil Wears Prada. Super upptagen och självsäker kvinna som har en enorm personal under sitt befäl. Första intryck finns överallt – det är där hon arbetar. Det finns många böcker om etikett, klädkod, tygprover – hon är engagerad i bilden av affärsmän och oligarker. Det betyder att allt är i ordning med hennes image! Det finns en spegel som hänger i omklädningsrummet, som förlängs och smalnar, vilket innebär att hon inte är lång – 160-165 cm. Här är alla skor med höga klackar! Hon har en personlig chaufför, för du kan inte köra bil i sådana skor. Hon samlar inte stora företag hos henne – ja, hur kan du bjuda in vänner när det bara finns två gafflar och två knivar i huset?! Hon vill gifta sig, men på grund av sin status och kunskap kan hon inte hitta någon nära. Det är möjligt att hennes gamla kärlek gnager på henne. Flera bilder av vietnamesiska barn föreslår att hon älskar och vill ha barn. Kanske för 15 år sedan gifte sig hon dumt och skildes snabbt utan att ha tid att skaffa barn. Hon vänder sig ofta till Gud – hon har ett separat helt tomt bönrum, där fönstret ser ut för att ingen vet var. Men hon är definitivt inte nunna!

Christopher, 35 år, advokat. 5/10.

Den här kvinnan är över 35, men inte mer än 45 år gammal. Unga tjejer tittar inte på Sex and the City! Film ”Gloria Gaynor” … Unga människor vet inte vem det är! Sådana kläder kommer sannolikt inte att bäras av en 25-26-årig flicka. Jag gillar inte hur hon klär sig – en kvinna över 35 bör ha klassiker, eleganta kostymer, men här finns det bara klänningar. Hon hade tur – hon är naturligt tunn och går inte på diet, annars skulle hon ha kläder i olika storlekar, men här är allt för en. Hon har en genomsnittlig höjd – 165-167 cm. Den här kvinnan är busig och smidig – livlig, med ett ord! Hon reser mycket, vilket inte är förvånande för en ogift kvinna i hennes ålder – trots allt är detta ett bra sätt att hitta en livspartner. Böcker om etikett, klädkod … det är viktigt för henne vad andra tycker om henne. Hon älskar att uppmärksamma sig själv – och detta är ensamstående kvinnors egendom. Hon arbetar mycket, men inte på kontoret. Hon är inte direktör för ett stort företag – annars skulle miljön vara rikare. Kanske är hon en revisor eller en teaterskolelärare. Hon spenderar mycket pengar på hälsa. Och lägenheten hyrs eller ärvs från föräldrarna tillsammans med möblerna. Hon lagar mat hemma, men definitivt inte kock – få köksredskap. Men i sängen är hon en riktig professionell! Älskar sex och lägger stor vikt vid det. Och hon älskar att reinkarnera: hon presenterar sig antingen som Cleopatra eller som Afrodite. Vilken intressant kvinna! Jag skulle vilja träffa henne (skrattar). Jag tvivlar redan på att hon är en revisor … Hon arbetar antagligen på en resebyrå.

Oleg, 40 år gammal, art director. 8/10.

Att döma av blandningen av stilar i interiören, böcker på olika språk, souvenirer och foton, bor en mångsidig person här. Det finns ett hörn där hon ber, där hon läser, där hon klär sig, där hon tar emot gäster. Hon reser mycket och förkroppsligar alla sina intryck i interiören. Indien, Thailand, Indonesien, Afrika – det här är hennes resplan. Hon tränar yoga, eftersom hon är så förtjust i öst. Baserat på tygprover, ritningar och First Impressions logotyper är hon bildkonsult. Och arbetar hemma. Allt i lägenheten görs utan konstigheter och inte för att behaga mode. Det här är hennes lägenhet, för det är svårt att hyra en lägenhet med sådana möbler. Hon är rolig, emotionell och knappt blyg. Vuxensmycken, dyra kläder, klänningar, handskar – allt tyder på att det här är en kvinna i åldern 30+. Inom film och musik är hon intresserad av både vanliga och lite kända verk – hon har en åsikt, och detta talar också om ålder. Hon är aktiv, återhållen, organiserad och tycker om lite av allt – en person i en storstad! Hon tar hand om figuren, men det är okej. Det är inte svårt för henne att uppnå platsen för män – kanske har hon redan förfört ett par, och hon har nog av dem för livet.

Veronika Gusarova, 29 år

HR-chef

Jag tog examen i främmande språk, vann ett British Council-stipendium och fick min magisterexamen från Oxford. Hon gjorde snabbt en karriär i ett internationellt företag. Jag måste jobba mycket och på kvällen blir jag fruktansvärt trött på att vara en järnaffärskvinna, så när jag köpte en två-rumslägenhet försökte jag göra den mysig. Och komforten för mig är det konservativa England med en öppen spis, gardiner och trästolar. Vänner kommer ofta för att besöka mig. Jag älskar lugna, robusta kostymer som betonar figuren. I detta är jag inte särskilt modern. Med manens tillväxt gissade de inte – faktiskt 164 cm. Passionen för öst kommer från den nuvarande pojkvännen, som själv är en orientalisk person.

Oleg, 40 år, art director. 3/10.

Allt här ser ut som ett hotellrum! Även om nej, strävar flickan efter hemkomfort. Gardinerna är retro, eldstaden är alla småborgerliga. Om en kvinna är över 30 år, så värnar hon med den här stilen de minnen som är kvar från barndomen, och om hon är yngre är det redan ett problem … Hon fick sin utbildning i England och studerar fortfarande franska. Hon är examen på främmande språk, eftersom vanliga människor lever med ett främmande språk och är glada. Läser klassiker eller mainstream som Dan Brown. Älskar serier – ”Vänner” säkert. Tolken, The Master och Margarita, The Dreamers är en romantisk uppsättning, men inget intressant. Hon bor ensam och är ”vänner” med mjuka leksaker – de döljer hennes ensamhet. Om det fanns en man skulle han för länge sedan ha kastat alla djuren på mezzaninen. Det finns en vattenpipa, men jag kan inte föreställa mig att hon ligger på sängen och röker – det är för vackert för henne. Kanske är hon inte den mest attraktiva personen – trots allt, om en tjej har allt: en lägenhet, en TV, en öppen spis, ett jobb, ett Oxford-examen – och det finns ingen man, så är det något fel här … Först verkade det som om jag var 30+ men jag såg hennes garderob och hon såg genast ut yngre. Och kjolarna är inte så långa, och Gaps kläder är mer troliga, hon är 27 eller till och med 25. Hon är ganska stor – 172-174 cm. Man kan se att hon spenderar mer pengar på kostymer än på böcker. Men detta är förståeligt: ​​att arbeta i en seriös organisation – du måste följa. Jag har ett porträtt av en modern affärskvinna som sitter på ett kontor, tränar, men målar inte med olja, klättrar inte i Himalaya och spelar inte sportlotto. Det finns ingen enhet i det – trots allt är moderna tjejer mer aggressiva, de vet vad de vill och tar tag i allt. Jag ser inte att det finns en djävul i hennes själ – hennes djävul dödades i femte klass. Och så är hon en självsäker tjej om jobbet och en bra specialist som alltid försvinner på jobbet..

Ilya, 27 år gammal, affärsman. 6/10.

Låt oss börja sökningen med badrummet! Nu kommer stråltrycket i duschen att berätta om hennes karaktär! Inte stark betyder att hon är lugn och återhållsam. Eftersom impulsiva människor som jag har det starkaste trycket. Det finns klimpar i frysen, vilket innebär att det finns en man i huset. Det ena kan inte vara utan det andra. Passion för öst är uppenbart! Skålar, pinnar, glas för turkiskt te. TV: n är jättebra – hur ska man titta på den?! Jag, som en riktig man, älskar att se fotboll ligga i soffan – men det finns inget spår av det här, och att sitta på en stol i två timmar är en tuff sak! Jag drar en slutsats – hon tittar inte på TV. Åh, samlarutgåva med Audrey Hepburn-filmer! De är populära bland romantiska tjejer som strävar efter ett vackert liv. Hon är ett fan av England, det är inte för ingenting hon har en öppen spis. En underbar ram för fotografier i form av en klocka och ett foto av en ung man klockan 12 betyder att detta är hennes älskade man. En man ska alltid arbeta vid 12! Tja, sätt inte din älskade vid halv fem! Det finns få böcker, men det betyder inte att hon inte läser – hon hyrde helt enkelt en lägenhet och alla böcker förblev hos sina föräldrar. Jag bestämde hennes välbefinnande så snart jag fick reda på adressen – Taganka! Vi är inne i den tredje transportringen och en kilometer från Sadovoe går bostadspriserna genom taket. Med män är hon definitivt okej! Här är en valentin här från Arafet eller Arafat … I närheten finns en biljett till delfinariet – konstigt att det är för en person! Varför skapade inte Arafat-Arafet ett företag?! Ja, jag är avundsjuk – knivar är alltid till hands (skrattar). Av någon anledning hittade jag inte trosor i garderoben som jag skulle vilja se – kanske är de alla på henne nu. Hon är min ålder, kanske lite äldre. Hon målar inte mycket på grund av tidsbrist. Dessutom krävs en diskret smink i myndigheter – i utrikesministeriet eller i ambassaden, där hon arbetar..

Christopher, 35 år, advokat. 8/10.

Hon är sällskaplig och älskar gäster – trots allt har hon ett sådant utbud av vin! Alla hennes kläder är väldigt solida – definitivt inte från Cherkizovsky-marknaden. Madame älskar dyra saker! Hon arbetar för ett utländskt företag och reser ofta på affärsresor och möten – hon har många skjortor, kostymer. En mycket prålig kvinna! Berätta för henne, snälla. Kanske är hon till och med ägaren till det icke-införda företaget. Hon är mellan 27 och 32 år, definitivt inte 20 – hon har ett Oxford-examen vid sin säng. Plyschleksaker säger ingenting om ålder – alla kvinnor älskar dem. Att döma av hennes kläder har hon storlek 46, hon är smal och lång – 170 cm. Hmm, jag skulle inte ha något emot att lära känna henne. Åh, en hatt som en engelsk drottning! Nu tror jag redan att hon är över 30. Jag hoppas att det här är en gåva – för om hon köpte den själv visar det sig att vara en helt annan inriktning. Hon har en bil, för hennes skor är inte slitna – om du går på asfalten i skor ser hon annorlunda ut. Hon läser Maupassant, Omar Khayyam, engelska klassiker – vanligtvis har människor som inte studerat i Ryssland en sådan uppsättning. Om jag såg Turgenev, Dostojevskij, skulle jag ha tänkt annorlunda. Hon har mycket kläder, men inga rätter! Det betyder att han inte är officiellt gift med sin Arafat. Men jag tvivlar inte på att hon kommer att hitta sin enda. Hon är vacker, vet hur man presenterar sig och vet sitt eget värde – och en sådan kvinna kommer aldrig att vara ensam! Men ju mer utbildade och vackra kvinnor är desto mer krävande är de.

Katya Ziborova, 25 år gammal

Stylist i en modemagasin.

Jag är tidskräv – jag kan inte leva utan tidningar! Jag älskar också tecknade serier, vinylleksaker och illustrationer. Vid ett tillfälle gillade jag japansk anime, filmer och japanska i allmänhet. Nu älskar jag Sydamerika. Jag har snowboard i sju år nu och försöker behärska surfing och kitesurfing. Jag har bott i den här lägenheten sedan sjunde klass, först med min familj, sedan lämnade mina föräldrar den åt mig. Förresten, påsarna som Christopher kallade hushållspåsar är Chanel, Diesel och D.&G. Jag äter sällan hemma. Men att laga något för gästerna – med glädje! I allmänhet älskar jag gäster, särskilt nu när jag bor ensam. Jag gick med på detta projekt utan att tveka – jag undrar vad de kommer att säga om mig i min lägenhet och vad folk uppmärksammar. Först och främst – män.

Christopher, 35 år, advokat. 2/10.

Runt det finns leksaker, ljusa bilder, foton med japanska tonåringar, många teckningar – och uppenbarligen för barn, som ritades av en pojke på ungefär tio år gammal – flickan ville inte rita sådant skräp. En kvinna på cirka 30 år bor här med ett barn och kanske med sin man. Varför behöver hon så många tidningar, album?! Hon är en modedesigner, troligen tonårig. Eller arbetar i en butik. Men han äger verkligen inte det, annars skulle det inte finnas en sådan röra här! Inget brott mot henne berättas. Kanske hade hon och hennes familj just flyttat hit och hade ännu inte fått tid att räkna ut det. Och i allmänhet skulle jag inte säga att en utbildad person bor här. Hon har inte mycket rikedom – skor och kläder är billiga och kosmetika är knappa. Hon sparar förmodligen på något. Hon har många enkla, billiga smycken, saker med bågar som 17-åriga tjejer bär. Hon kan vara yngre. Hon är högst 30 år gammal – allt är mycket upp och ner hos henne. Att döma av hennes kläder är hon en mager kvinna i storlek 48. Hur många väskor! De är förmodligen bara för att flytta, bara varför de är lackerade och ljusa färger. I köket har hon allt för matlagning: kryddor, såser, rätter. Hon lagar mycket och ofta – hon sitter verkligen inte på pizza och går inte på restauranger. Gäster är ofta här – mycket bra alkohol och nästan allt började. Men de missbrukar det inte, annars hade allt varit full till botten.

Ilya, 27 år, affärsman. 9/10.

En energisk och kreativ tjej bor definitivt här! Modetidningar, böcker om modeteori och design, en lärobok med mänskliga antropometriska data och en Apple-bärbar dator – hon är definitivt en modedesigner! Alla vanliga designers arbetar på MAC! Det finns också boken ”Militär uniform” – alla modedesigners hämtar idéer därifrån. Hon är en riktig filmfilm: Wenders, Tarantino, Almodovar, japanska tecknade serier … Hon är besatt av Japan! Hon har ett videoband, inte en DVD (!), Från snowboardtävlingar – det visar sig att hon redan har åkt skridskor i sju år. Och uppenbarligen inte illa – hon har två snowboards: en – som hon studerade på, för det är dammigt och bindningarna är installerade, som för nybörjare. Och den andra är Burton! Hon hoppar redan på den. Och, att döma av brädans längd, är hon en kort tjej – 172-174 cm. I allmänhet är hon i ämnet: Burton-katalog och snowboard – en uppsättning av alla självrespektande snowboardåkare! En väldigt atletisk tjej! Hennes garderob, som en riktig designer, har allt med måtta. Stora väskor, tröjor med huva, jeans, gummistövlar. Ja, hon är definitivt inte mer än 25. Och hennes storlek är S, snygga bröst av andra eller tredje storlek. Hon målar inte för mycket – hon fokuserar på manikyren och på ögonen, det finns ett hav av ljusa lacker och eyeliner-pennor. Hon har rakt hår eftersom det inte finns något plattång i badrummet. Och förmodligen är de medellånga – upp till axlarna. Bara en tandborste betyder att det inte finns någon ung man. Konstigt, en sådan tjej kan inte låta bli att ha en pojkvän! Hon älskar att njuta av badet, och hennes katt är ett vittne till detta – att döma av de avskalade plattorna, han repar alltid vid hennes dörr när hon badar. Hon älskar cocktails, och hon har allt för detta: likörer, campari, rom, vaniljvodka. Hon bjuder ofta in vänner, det är inte för ingenting att hon har så många glasögon och glasögon! Ibland lagar hon till och med något åt ​​dem – disken räcker för detta. Det är troligtvis hennes lägenhet som hon ärvt från sina föräldrar. Långsamt, i steg, gör hon reparationer här, för att hon spenderar de flesta pengarna på sig själv, på underhållning och resor, – det räcker inte för en lägenhet.

Oleg, 40 år, art director. 8/10.

Denna lägenhet har en riktig festatmosfär – jag skulle definitivt ha fester här! Glad lägenhet av en ljus ung designer! Glansiga tidskrifter finns överallt. Kanske arbetar hon till och med i en av dem. Kanske studerar hon fortfarande eller har precis examen från universitetet – hon är 24-25 år gammal. Flickan är generellt utbildad. Jag målade själv väggarna i lägenheten eller stod ovanför byggarnas själ. Det kan ses att hon är en mångsidig och beroende person. Och MAC-bärbara datorer är inte heller någon tillfällighet. Det är som Paul Smiths kläder: du kan bära vad du vill, men om du har minst en av hans kläder kommer du att märkas. Hon har mycket apelsin: ett bad, smycken – hon lyssnar nog på latinamerikansk musik och till och med dansar. Trots att hon är ung är hon selektiv i sin smak: hon tittar på konstfilmer, lyssnar på icke-popmusik, till exempel Arctic Monkeys och läser böcker som inte är vanliga. I kläder har hon inga reserver för livet. Hon klär sig ljust och djärvt. Men det är tydligt att kläder inte är det viktigaste för henne – det finns viktigare saker i livet. Det är lätt att bestämma höjden på hennes kläder och en snowboardbräda – 170 cm. Hon är uppenbarligen en brunett – en mycket icke-blond lägenhet! Allt här är i en lätt konstnärlig oordning, och det är trevligt. Flickapojkar samlas här och har kul! Troligtvis bor hon inte ensam – hon har en pojkvän. För honom lagar hon bara mat – alla rätter är ”live”. Och i allmänhet är det bra med män – en så bra bakgrund. Hon är lite vårdslös, men tar sin egen uthållighet och beslutsamhet.